Uporabite preverjen sistem za prodajo izdelkov na Amazonu iz Slovenije s katerim lahko z enim izdelkom od doma ustvarite dober prihodek

Samo za udeležence webinarja do četrtka

Videno na:

Vsebina v slovenščini, ki smo jo pripravljali dve leti za vse, ki bi radi uspešno prodajali na Amazonu:

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Mediji so že večkrat poročali o avtorjevih poslovnih uspehih:

 

Prvi slovenski priročnik o prodaji izdelkov na Amazonu v ZDA in Evropi (285 strani, preko 200 prikazov s fotografijami) in prvi slovenski video tečaj z 73 video posnetki je namenjen tistim, ki:

 

 • bi kot posameznik ali podjetje radi začeli prodajati na največji spletni trgovini na svetu Amazon in izkoristili prodajo v svoj prid;
 • bi želeli izkoristiti Fullfilment By Amazon, ki omogoča, da Amazon za vas skladišči in pošilja vse izdelke do kupcev. Z njim lahko poslujete od doma in se tako osredotočite le na marketing, plačilo pa prejmete vsakih 14 dni direktno na slovenski račun;
 • iščete jasna navodila, konkretne primere in prikaze za začetnike v Amazon poslu;
 • bi se radi pridružili prodajalcem iz celega sveta, ki prodajajo na Amazonu (večina prodajalcev so povsem navadni ljudje, ki so s prodajo na Amazonu začeli tudi ob rednih službah!);
 • želite točen postopek od A do Ž za iskanje profitabilnih izdelkov na Amazonu iz Slovenije;
 • bi radi čim prej začeli in uspeli s prodajo izdelkov na Amazonu iz Slovenije in bi to radi izvedeli od Slovencev, ki že uspešno prodajajo izdelke na Amazonu;
 • iščete nov vir zaslužka (Amazon omogoča pošiljanje izdelkov iz Kitajske npr. v ZDA, brez da izdelke sploh vidite);
 • imate malo ali srednje podjetje in želite prodajo izdelkov razširiti v ZDA ali po Evropi;
 • želite izkoristiti prodajo izdelkov na največji spletni trgovini v Evropi (Nemčija, Italija itd.). Slovenska vlada je 5. 4. 2019 namreč razveselila slovensko javnost o prodaji na Amazon Europe tudi preko slovenskega podjetja!

Nekaj primerov vsebine knjige in posnetkov:

O avtorju prvega slovenskega priročnika+ video tečaja o prodaji izdelkov na Amazonu:

 

Žan Nekrep je prvi, ki je naredil prvo največjo Amazon konferenco v Sloveniji na kateri so se predstavili Amazon prodajalci iz Slovenije, ki naredijo tudi 100 tisoč evrov prometa na dan. Je ustanovitelj več podjetij in organizator največjih podjetniških dogodkov v Sloveniji. Predava na dogodkih o digitalnem marketingu. Pred kratkim je prodal tudi uspešni blagovni znamki Kužek & Mucek, ki ju je vodil osem let. Na Amazonu v ZDA prodaja zadnji dve leti. V sodelovanju z uspešnimi Amazon prodajalci, med katerimi so tudi tisti, ki se ne želijo javno izpostavljati, je dve leti pripravljal prvi slovenski priročnik o prodaji izdelkov na Amazonu iz Slovenije (na kar 285 straneh!) ter video posnetke (73) s prikazom postopkom.

Avtor priročnika na Amazonu prodaja več izdelkov, ki se pošiljajo direktno iz Kitajske v ZDA:

Kaj se boste naučili v prvem slovenskem priročniku in video posnetkih o prodaji izdelkov na Amazonu?

 

  • Kako Amazon prodajalci iz Slovenije v praksi izbirajo profitabilne izdelke (napisano na 285 straneh) in kako jim je iz njih uspelo narediti na tisoče, pa tudi na deset tisoče evrov profita mesečno. Vse to z malo dela in s pomočjo prodaje izdelkov na Amazonu. Gre za podrobne opise vseh začetnih postopkov, vse od postavitve Amazon seller računa iz Slovenije do oglaševanja vašega produkta, ki je že na Amazonu (večina začetnikov tukaj dela največ napak!).
  • Vsak dan se na Amazonu pojavi 3000 novih prodajalcev, a manj kot polovica jih dejansko lansira svoj prvi izdelek. V našem programu boste izvedeli, kako čim prej najti izdelek, ki se bo prodajal v Ameriki ali Evropi, ne da bi sploh prišel v Slovenijo (opisani so vsi najpomembnejši kriteriji za izbor izdelka v tem trenutku s konkretnimi prikazi orodij, ki delujejo).
  • Kako konkretno za vaš izdelek priti na prvo mesto Amazon iskalnika (SEO) in kaj je pomembno za rangiranje – prikazano na primerih in napakah.
  • Katere so največje napake pri iskanju pravega izdelka za prodajo na največji spletni trgovini na svetu, ki vam bo ustvarjal dobiček znova in znova? Avtor priročnika je naredil nešteto napak, preden je končno odkril način, ki deluje!
  • Obstaja na tisoče orodij o Amazonu. Prikazali vam bomo najboljša orodja, ki jih lahko uporabite na Amazonu za iskanje izdelka, ustvarjanje največjega profita, izboljšanje oglaševanja, o katerih pa ne govorijo v nobenem video tečaju na svetu.
  • Veliko dobaviteljev iz Kitajske je le posrednikov in žal nekateri dobavitelji sploh niso pravi proizvajalci, čeprav se vam tako predstavijo. Izvedeli boste, kako najti pravega proizvajalca, ki ne bo posrednik (kaj točno mu napisati, kako se spogajati za nižjo ceno, katere so nevarnosti, izvedeli boste več o pravi inšpekciji izdelka ter kako plačati dobavitelju, da boste dobili, kar ste naročili in plačali manj provizij).
  • Vse o pošiljanju vašega izdelka (kako prihraniti, kaj izbrati in kakšne so razlike med prevozi). Vse, kar so se predavatelji naučili o Amazonu v zadnjih desetih letih, da boste od Amazona iztržili največ s čim manj stroški in plačali čim manj provizij.
  • Kakšne so razlike med prodajo v ZDA in prodajo v Evropi ter kako izdelek na Amazonu pravilno lansirati na katerikoli trg?
  • Kako dobiti prve opise (reviewe), ki vam bodo pomagali pri prodaji?
  • Amazon oglaševanje je zelo pomembno za uspeh vašega izdelka. Kaj morate vedeti o Amazon oglaševanju, da se vam splača, in kakšne kampanje točno narediti – prikazano na konkretnih primerih.
  • Kako nastaviti pravilno ceno, da boste na vašem izdelku zaslužili čim več?
  • Vse o vaši predstavitvi produkta, torej listingu (kakšni naj bodo naslov, opis, fotografije), in kaj so se predavatelji naučili od najboljših piscev za Amazon prodajalce (vključno z direktnimi kontakti oseb, ki delajo za najboljše Amazon prodajalce na svetu).
  • Česa ni dovoljeno delati na Amazonu in kako se temu izogniti, da vas ne doleti kazen.
  • Katere so največje napake Amazon prodajalcev, ki jih delajo tako začetniki kot tudi že izkušeni v tem poslu?
  • Kaj vse morate vedeti o zalogi, da je boste imeli optimalno (vaša zaloga je namreč vaš denar).
  • Razložili bomo osnovne pojme za začetnike in tudi napredne izraze izkušenih prodajalcev.
  • Izvedeli boste tudi, kako najbolj optimalno uporabljati Amazon seller račun, ki se uporablja pri prodaji izdelkov na Amazonu.
  • Taktike in strategije glede zunanje promocije (Facebook oglasi, Messenger, Instagram itd.)
  • Kako urediti davke, zavarovanja ter zmanjšati provizije in stroške, ki nastanejo? Avtor priročnika sodeluje tudi z računovodjo iz Slovenije, ki je eden redkih v naši državi z znanjem o poslu na Amazonu, saj je bil tudi sam Amazon prodajalec.
  • Vse o pripravi prve pošiljke in embalaže ter kaj narediti v primeru, če se produkti ne prodajajo, kot ste želeli.
  • Izvedeli boste tudi, kaj se vam splača preverjati dnevno/tedensko na Amazonu.

In še veliko več …

Kaj o avtorju prvega slovenska priročnika o prodaji izdelkov na Amazonu menijo znani slovenski podjetniki in podjetnice?

“Žan ima veliko podjetniških izkušenj, dobre kreativne ideje in je vedno pripravljen pomagati z dobrimi nasveti.”

Blaž Kos

predavatelj na več kot 300 dogodkih, avtor več prispevkov in član različnih poslovnih združenj in komisij

“Žan je oseba z izjemno podjetniško žilico. Ob srečanju z njim že na prvi pogled začutimo, kako ideje in motivacija, volja za njihovo uresničevanje žarijo iz njega. Skozi leta spoznavanja in delovanja v podjetniških vodah si je nabral izjemne izkušnje na različnih področjih in zdi se mi zares enkratno, da bo sedaj to dragoceno znanje delil naprej z drugimi, da jim pomaga na njihovi samostojni poti.”

Monika Horvat

direktorica agencije Kuka za spletni marketing

“Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja.”

Mag. Aleš Lisac

podjetnik od leta 1989, predavatelj, pisatelj in bloger

Avtor priročnika z znanimi strokovnjaki, ki jih je gostil v Sloveniji:

Manny Fernandez, investitor v Dropbox

Vin Clancy, growth hacker iz Velike Britanije

Tudi Simona je kupila Amazon paket, ki ga ponujam in s pomočjo njega uspešno prodaja svoj prvi izdelek na Amazonu. Poglejte kaj je povedala o našem paketu v video posnetku:

V tujini primerljivi video tečaji stanejo po več tisoč dolarjev, a vas ne bodo naučili točne prodaje izdelkov na Amazonu iz Slovenije.

 

Primer nakazila direktno od Amazona, ki ga prejemamo vsake 14 dni samo za en izdelek:

Na Amazonu vsako leto lansiramo več izdelkov. Primer oglaševanja enega novega izdelka (z le 32 dolarji, ki smo investirali v oglaševanje smo naredili 389 dolarjev prodaje).

Konkretni rezultati prodaje izdelkov na Amazonu enega od naših kupcev Amazon paketa. Kot vidite na fotografiji spodaj ima kupec Amazon paketa že več kot 50 tisoč prihodka na mesec s prodajo izdelkov.

Izkoristite priložnost, kot je v Sloveniji še ni bilo.

 

V posebnem paketu, ki je na voljo do četrka lahko veliko dobite in prihranite:

 • Prvi slovenski priročnik o zaslužku in prodaji izdelkov na Amazonu iz Slovenije na 285 straneh s povezavami in slikovnimi prikazi, ki smo ga pripravljali dve leti vključno s tiskano knjigo na vaš naslov (VREDNOST 297€)
 • Prvi slovenski video tečaj za večji zaslužek na Amazonu iz Slovenije na 73 video posnetkih s konkretnimi navodili in prikazi o prodaji izdelkov na Amazonu in prvim konkretnim prikazom v Sloveniji iskanja zmagovalnega izdelka za prodajo na Amazonu iz Slovenije. (VREDNOST 297€)
 • 1 ura individualnega svetovanja v živo ali preko Skypa z dvema uspešnima Amazon prodajalcema iz Slovenije, da vam res omogočimo uspeh na Amazonu (na sestanku bo prisoten tudi avtor Žan Nekrep) (VREDNOST 190€)
 • Direktni kontakti naših poslovnih partnerjev, s katerimi sodelujemo že dve leti in so iz celega sveta – npr. osebe, ki nam pomaga najti zmagovalne izdelke iz Velike Britanije in je pomagala že več 100 uspešnim Amazon prodajalcem iz celega sveta, Inšpektorja, ki v našem imenu preveri vse izdelke na Kitajskem za zelo malo denarja, osebe, ki vam napiše prodajni opis izdelka (listing), fotografa, ki nam fotografira izdelke itd. (VREDNOST NEPRECENLJIVA! Samo en kontakt je avtorju tega paketa letno prihranil vsaj 10 tisoč evrov)
 • Doživljenjske posodobitve celotne vsebine preko spletnega dostopa (VREDNOST 490€)
 • 1 ura svetovanja v živo ali preko Skypa z našim računovodjem iz Slovenije, ki je tudi Amazon prodajalec in pozna vso davčno, računovodsko področje za poslovanje na Amazonu iz Slovenije (svoj Amazon posel je računovodja pred leti uspešno prodal) (VREDNOST 90€)
 • 35 % doživljenjski popust na orodje za Amazon prodajalce Seller Tools s katerim lahko tudi lažje najdete zmagovalni izdelek za prodajo na Amazonu ter spremljate vaše rangiranje na Amazonu in, katerega je so-lastnik Slovenec, ki naredi dnevno tudi 100 tisoč evrov prometa na dan na Amazonu vključno z navodili za uporabo. Tudi mi smo našli enega od naših zmagovalnih izdelkov, ki ga prodajamo na Amazonu v ZDA s pomočjo tega orodja! (VREDNOST 490€)
 • BONUS 1: tiskane prosojnice s predavanja verjetno največjega Amazon prodajalca iz Slovenije, ki se je predstavil na večjem javnem predavanju ekskluzivno za avtorja tega paketa prvič v Sloveniji (skupno 30 strani) (VREDNOST 27€)
 • BONUS 2: Primer konkretnega poročila osebe, ki za nas preverja izdelke na Kitajskem za prodajo na Amazonu za naš konkretni izdelek ( skupno 24 strani) (VREDNOST 47€)
 • BONUS 3: 16 prvih korakov za uspešno prodajo na Amazonu vključno z našo metodo iskanja in naša priporočila za programe, ki vam bodo hitro našli zmagovalni izdelek za prodajo ter metoda za izračun vseh stroškov in provizij na primeru izdelka z namenom, da boste vedeli kakšen boste imeli zaslužek (skupno 13 strani) (VREDNOST 27€)
 • BONUS 4: Vzorec konkretnega pisanja proizvajalcu izdelka, ki bo za vas naredil izdelek in postopek vašega prvega plačila vključno z najboljšim načinom za najcenejša nakazila iz Amazona v Slovenijo s katerim boste prihranili in ne boste imeli nobenih mesečnih stroškov (skupno 5 strani) (VREDNOST 27€)
 • BONUS 5: 86 najbolj pomembnih povezav za lažje delo s katerimi lahko prihranite pri začetku prodaje izdelkov na Amazonu in najdete pravi izdelek za prodajo (ena od teh povezav nam je našla izdelek s katerim delamo povprečno 10 tisoč dolarjev prihodka na mesec iz Slovenije) (VREDNOST 27€)

Skupaj vrednost: 1,854€

897€ z ddv do četrtka!

Vaš skupni prihranek = 957€

Pridobite dostop do vseh ugodnosti Amazon paketa

Garancija na vaše zadovoljstvo

Nudimo vam 30- dnevno vračilo denarja brez vprašanj. Zaupamo v naš program, ki ga bomo tudi vsak mesec posodabljali brezplačno za vse kupce. 

Video posnetek prve največje Amazon konference v Sloveniji, ki jo je organiziral avtor prvega slovenskega priročnika in video posnetkov o prodaji izdelkov na Amazonu iz Slovenije:

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali res potrebujem slovenski priročnik z 285 stranmi in video tečaj o prodaji izdelkov na Amazonu ali se lahko vsega naučim sam/-a?

Dvomimo, da se lahko naučite sami. Naši avtorji so za to potrebovali ogromno let in naredili veliko napak, testirali veliko različnih taktik, prebrali nešteto knjig in izgubili tudi nekaj denarja. Prav tako je to prvi slovenski priročnik, vključno z video posnetki, ki vas nauči točnega poslovanja na Amazonu iz Slovenije vse od začetka pa tja do vaše prve prodaje. Odvisno je od tega, koliko cenite svoj čas in denar.

Sta slovenski priročnik o prodaji izdelkov na Amazonu in video tečaj namenjena začetnikom ali profesionalcem?

Prepričani smo, da se bo s pomočjo priročnika in video tečaja vsakdo nekaj naučil, zato je primeren tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Če želite prodajati izdelke na Amazonu, sta priročnik z 285 stranmi in video tečaj prava izbira za vas. Kmalu bo namreč omogočena tudi prodaja slovenskim podjetjem na Amazonu v Evropi, kar je še dodatna priložnost za slovenske podjetnike.

Ali lahko plačam v dveh obrokih?

Lahko plačate tudi v dveh obrokih. Pišite nam na zan@zannekrep.si, kjer bomo to uredili.

Kaj pa, če še nimam podjetja?

Prvi slovenski priročnik za prodajo izdelkov na Amazonu, ki ima 285 strani, in video tečaj sta primerna tudi za vse tiste, ki nimate podjetja, saj lahko prodajate izdelke na Amazonu tudi brez podjetja.

Sta slovenski priročnik in video tečaj namenjena bolj podjetjem ali posameznikom?

Namenjeno je vsem: posameznikom, ki želijo priti do nove poslovne priložnosti in podjetjem, ki želijo najti nove načine in taktike za svoj posel.

Zakaj je cena prvega slovenskega priročnika in video tečaju o prodaji na Amazonu nižja, kot video tečaji iz tujine?

Da, nekateri video tečaji v tujini stanejo več, kot 4.000 dolarjev in čeprav nimajo poleg video tečaja obsežnega priročnika v slovenščini. Naša cena je nižja, ker slovenski avtorji želimo, da prave informacije o Amazonu pridejo do čimveč ljudi v Sloveniji. Prav tako tuji video tečaji, ki promovirajo prodajo izdelkov na Amazonu 50 odstotkov od prodaje dajo promotorju video tečaja in zato imajo tudi dražjo ceno.

Za dodatna vprašanja in informacije sem dosegljiv na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.