Le za udeležence webinarja do četrtka:
Uporabite preverjen sistem za prodajo izdelkov na Amazonu iz Slovenije s katerim lahko z enim izdelkom od doma ustvarite dober prihodek

KOT VIDENO NA:

Vsebina v slovenščini, ki smo jo pripravljali dve leti za vse, ki bi radi uspešno prodajali na Amazonu:

Mediji so že večkrat poročali o avtorjevih poslovnih uspehih:

Prvi slovenski priročnik o prodaji izdelkov na Amazonu v ZDA in Evropi (285 strani, preko 200 prikazov s fotografijami) in prvi slovenski video tečaj z 73 video posnetki je namenjen tistim, ki:

Nekaj primerov vsebine knjige in posnetkov:

Žan Nekrep, mag. posl. ved

Žan Nekrep je prvi, ki je naredil prvo največjo Amazon konferenco v Sloveniji na kateri so se predstavili Amazon prodajalci iz Slovenije, ki naredijo tudi 100 tisoč evrov prometa na dan. Je ustanovitelj več podjetij in organizator največjih podjetniških dogodkov v Sloveniji. Predava na dogodkih o digitalnem marketingu. Pred kratkim je prodal tudi uspešni blagovni znamki Kužek & Mucek, ki ju je vodil osem let. Na Amazonu v ZDA prodaja zadnji dve leti. V sodelovanju z uspešnimi Amazon prodajalci, med katerimi so tudi tisti, ki se ne želijo javno izpostavljati, je dve leti pripravljal prvi slovenski priročnik o prodaji izdelkov na Amazonu iz Slovenije (na kar 285 straneh!) ter video posnetke (73) s prikazom postopkom.

 

Avtor priročnika na Amazonu prodaja več izdelkov, ki se pošiljajo direktno iz Kitajske v ZDA:

0 +
LET IZKUŠENJ
0 +
PROJEKTOV

KOT VIDENO NA:

Kaj se boste naučili v prvem slovenskem priročniku in video posnetkih o prodaji izdelkov na Amazonu?

Kaj o avtorju prvega slovenska priročnika o prodaji izdelkov na Amazonu menijo znani slovenski podjetniki in podjetnice?

“Žan ima veliko podjetniških izkušenj, dobre kreativne ideje in je vedno pripravljen pomagati z dobrimi nasveti.”
blaž kos
predavatelj na več kot 300 dogodkih, avtor več prispevkov in član različnih poslovnih združenj in komisij
“Žan je oseba z izjemno podjetniško žilico. Ob srečanju z njim že na prvi pogled začutimo, kako ideje in motivacija, volja za njihovo uresničevanje žarijo iz njega. Skozi leta spoznavanja in delovanja v podjetniških vodah si je nabral izjemne izkušnje na različnih področjih in zdi se mi zares enkratno, da bo sedaj to dragoceno znanje delil naprej z drugimi, da jim pomaga na njihovi samostojni poti.”
Monika Horvat
direktorica agencije Kuka za spletni marketing
“Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja.”
Mag. Aleš Lisac
podjetnik od leta 1989, predavatelj, pisatelj in bloger

Avtor priročnika z znanimi strokovnjaki, ki jih je gostil v Sloveniji:

Manny Fernandez, investitor v Dropbox

Vin Clancy, growth hacker iz Velike Britanije

Tudi Simona je kupila Amazon paket, ki ga ponujam in s pomočjo njega uspešno prodaja svoj prvi izdelek na Amazonu. Poglejte kaj je povedala o našem paketu v video posnetku:

V tujini primerljivi video tečaji stanejo po več tisoč dolarjev, a vas ne bodo naučili točne prodaje izdelkov na Amazonu iz Slovenije.

Primer nakazila direktno od Amazona, ki ga prejemamo vsake 14 dni samo za en izdelek:

Na Amazonu vsako leto lansiramo več izdelkov. Primer oglaševanja enega novega izdelka (z le 32 dolarji, ki smo investirali v oglaševanje smo naredili 389 dolarjev prodaje).

Konkretni rezultati prodaje izdelkov na Amazonu enega od naših kupcev Amazon paketa. Kot vidite na fotografiji spodaj ima kupec Amazon paketa že več kot 50 tisoč prihodka na mesec s prodajo izdelkov.

Izkoristite priložnost, kot je v Sloveniji še ni bilo.

Skupaj vrednost: 1.854€

Za vas le 497€ z ddv samo do četrtka!

Vaš skupni prihranek = 1.357€

Garancija na vaše zadovoljstvo!

Nudimo vam 30- dnevno vračilo denarja brez vprašanj. Zaupamo v naš program, ki ga bomo tudi vsak mesec posodabljali brezplačno za vse kupce.

Video posnetek prve največje Amazon konference v Sloveniji, ki jo je organiziral avtor prvega slovenskega priročnika in video posnetkov o prodaji izdelkov na Amazonu iz Slovenije:

Pogosta vprašanja in odgovori

Dvomimo, da se lahko naučite sami. Naši avtorji so za to potrebovali ogromno let in naredili veliko napak, testirali veliko različnih taktik, prebrali nešteto knjig in izgubili tudi nekaj denarja. Prav tako je to prvi slovenski priročnik, vključno z video posnetki, ki vas nauči točnega poslovanja na Amazonu iz Slovenije vse od začetka pa tja do vaše prve prodaje. Odvisno je od tega, koliko cenite svoj čas in denar.

 

Prepričani smo, da se bo s pomočjo priročnika in video tečaja vsakdo nekaj naučil, zato je primeren tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Če želite prodajati izdelke na Amazonu, sta priročnik z 285 stranmi in video tečaj prava izbira za vas. Kmalu bo namreč omogočena tudi prodaja slovenskim podjetjem na Amazonu v Evropi, kar je še dodatna priložnost za slovenske podjetnike.

 

Lahko plačate tudi v dveh obrokih. Pišite nam na zan@zannekrep.si, kjer bomo to uredili.

 

Prvi slovenski priročnik za prodajo izdelkov na Amazonu, ki ima 285 strani, in video tečaj sta primerna tudi za vse tiste, ki nimate podjetja, saj lahko prodajate izdelke na Amazonu tudi brez podjetja.

 

Namenjeno je vsem: posameznikom, ki želijo priti do nove poslovne priložnosti in podjetjem, ki želijo najti nove načine in taktike za svoj posel.

 

Da, nekateri video tečaji v tujini stanejo več, kot 4.000 dolarjev in čeprav nimajo poleg video tečaja obsežnega priročnika v slovenščini. Naša cena je nižja, ker slovenski avtorji želimo, da prave informacije o Amazonu pridejo do čimveč ljudi v Sloveniji. Prav tako tuji video tečaji, ki promovirajo prodajo izdelkov na Amazonu 50 odstotkov od prodaje dajo promotorju video tečaja in zato imajo tudi dražjo ceno.

 
 
Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.
Scroll to Top