Celodnevna konferenca: Kako dobro zaslužiti s Kriptovalutami v letošnjem letu?

Glavni govorec bo novi kriptomilijonar Matija Balantič, ki je naredil neverjetnih 30x donos v zadnjih dvanajstih mesecih na trgu kriptovalut!

NE ZAMUDI četrtek 13. april, 10-16. ure, Kristalna palača Ljubljana

SAMO ŠE

DO PRIČETKA KONFERENCE

Mnenje zadovoljne stranke o naših nasvetih

Grega Gostinčar
mednarodno znani predavatelj in video bloger
Treba je razumeti, da vsega preprosto ne zmoreš in ne znaš sam. Matija mi je odprl nov pogled na kripto svet, kot sem ga poznal sam pred tem, saj izhajam iz poslovnega sveta nepremičnin.
Marko Alic
lastnik Ma nepremičninska družba
Matija je moj življenjski partner, zato seveda spremljam kar dela. Videla sem, da ima res dobre rezultate in zato sem ga prosila, če pomaga tudi meni do zaslužka. Pomagal mi je odpreti račun ter sem sledila njegovi strategiji in sem v hitrem času s kriptovalutami naredila 54 tisoč evrov profita.
PARTNERICA
brez predznanja hitro prišla do zaslužka
Matija mi je dal zelo dobre nasvete katere kriptovalute se splača kupiti. Priporočam vsakemu tudi popolnemu začetniku, saj resno jasno vse razloži
Jure Janc
strokovnjak za spletne trgovine
Ti tvoji nasveti so zlata vredni. Zasledil sem kovanec, kateri raste kot zmešan in je bila res bila dobra informacija, raste pa tudi lepo drugi kovanec, ki si predlagal.
Aleksander Marksl
kupil ta paket za zaslužek s kriptovalutami

Za koga je konferenca za Kriptovalute sploh namenjena?

Prijavite se, saj boste izvedeli o kriptovalutah vse kar morate vedeti za zaslužek v letošnjem letu od enega najboljših v Sloveniji.
Prijavo naredite s klikom na rezervacijo ali pa nas pokličete na telefonsko številko 040 242 248, saj je na voljo le omejeno število mest!

Kdo je Matija Balantič, ki bo imel prvo večje javno predavanje o kriptovalutah?

Matija Balantič je preprosta oseba, ki prihaja iz majhne vasice pri Kranju. V zadnjih dvanajstih mesecih je s svojo strategijo zaslužil več, kot 1 milijon evrov profita na trgu kriptovalut z le 2 uri dela na dan. V zadnjem letu je imel 70+% uspešnost pri prodaji in nakupu kriptovalut. Če je njemu uspelo zaslužiti s kriptovalutami lahko tudi vam. Svojo konkretno strategijo s točnimi imeni kriptovalut bo delil na predavanju 13. aprila med vse udeležence.

Zaslužki Matija Balantiča na trgu kriptovalut:

Program kripto konference, ki vam bo odgovorila na vsa vprašanja o kriptovalutah in , da boste lahko s kriptovalutami že takoj po konferenci dobro zaslužili :

Konkretni Zaslužki študentov Matija Balantiča:

Garancija na vaše zadovoljstvo!

Če s paketom za zaslužek s kriptovalutami v roku 30 dni od nakupa ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj.

Organizator dogodka vam zagotavlja naslednje:

Ali lahko Matijo Balantiča karkoli vprašate v živo na konferenci?

Kaj menijo prejšnji udeleženci Kripto konference

Kdaj in kje bo konferenca?

Še nekaj zaslužkov študentov Matija Balantiča:

PAKET ZAČETNIK

87€

0
PREOSTALIH VSTOPNIC

PAKET Z BONUSI

94€

0
PREOSTALIH VSTOPNIC

PAKET NAPREDNO

97€

0
PREOSTALIH VSTOPNIC

Pogosta vprašanja in odgovori

Seveda, lahko pridete tudi s svojim računalnikom. Matija bo na voljo za vsa vaša vprašanja in tudi med predavanjem ter po predavanju vam bo z veseljem karkoli odgovoril ali pokazal kar na vašem računalniku.

Dvomimo, da se lahko naučite sami. Matija Balantič je za to potreboval ogromno let in naredil veliko napak, testiral veliko različnih taktik, investiral je več deset tisoč evrov v izobraževanja. Odvisno je od tega, koliko cenite svoj čas in denar.

Lahko plačate tudi v dveh obrokih. Pišite nam na zan@zannekrep.si, kjer bomo to uredili.

Prepričani smo, da se bo na konferenci vsakdo nekaj naučil, zato je konferenca primerno tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Če želite zaslužiti s kriptovalutami v letu 2022, je konferenca prava izbira za vas. Predavanje bo vodil verjetno eden najbolj uspešnih Slovencev na trgu kriptovalut v tem trenutku.

Ponovitve konference žal ne bo.

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s kripto konferenco ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj. Organizator dogodka Žan Nekrep pa vas bo še povabil tudi na kosilo.

Eden najbolj uspešnih Slovencev na trgu Kriptovalut v tem trenutku bo 13. aprila razkril vse svoje strategije tudi za začetnike!

Pravno obvestilo: Matija Balantič in Žan Nekrep nista finančna svetovalca. Vse informacije sprejmete na lastno odgovornost. Vedno je smiselno narediti še svojo lastno raziskavo.

Scroll to Top