Le za udeležence webinarja:
Zaslužite ali prodajte več na spletu z najhitreje rastočim družbenim omrežjem!
Od trenutno enega najbolj uspešnih Slovencev na TikToku!

Za udeležbo na tem tečaju ne potrebujete nobenega predhodnega znanja. Namenjeno tudi za popolne začetnike, ki bi radi zaslužili ali prodali več s pomočjo TikTok.

Z našim preverjenim sistemom lahko vsakdo poveča zaslužek ali prodajo s pomočjo TikTok in z malo časa (cca 1 uro na teden)!

Komu je namenjen paket za zaslužek/uspeh/večjo prodajo z TikTok?

Vsem posameznikom ali podjetjem, ki bi radi zaslužili ali prodali več z najhitreje rastočim družbenim omrežjem na svetu. Gre za preverjeno strategijo, ki jo uporablja Tilen Hameršak, ki je eden najbolj uspešnih Slovencev na TikTok! .

Pridobili boste vse informacije od A do Ž za zaslužek ali večjo prodajo s TikTok

(Vsebuje konkretno vsebino, ki deluje za vaš večji zaslužek in prodajo na najhitreje rastočem družbenem omrežju na svetu!).

Zakaj bi tudi Vi morali čim prej začeti uporabljati sistem za zaslužek in večjo prodajo s TikTok?

  • S TikTok lahko zaslužite in povečate prodajo tudi, če imate malo časa (manj, kot 1 uro na teden)
  • Potencialni zaslužki so lahko tudi do 10x ali več
  • vse lahko enostavno urejate kar preko mobilnega telefona
  • od popolnega začetnika do dobrega zaslužkarja lahko pridete hitro (povprečno v 14 dneh, če sledite nekomu, ki to že dobro počne)
  • ne rabite imeti podjetja kar je tudi prednost tega zaslužka

Celotni sistem za zaslužek in večjo prodajo na TikTok je s konkretnimi navodili pripravil Tilen Hameršak, ki je trenutno eden najbolj uspešnih na TikToku v Sloveniji in ima preko TikToka že več kot 115 tisoč sledilcev. Ekskluzivno je video tečaj na voljo za Slovenijo le na tej spletni strani omejen čas samo za udeležence webinarja.

 

O avtorju sistema za zaslužek in večjo prodajo s TikTok (ekskluzivno le na naši spletni strani v Sloveniji):

Tilen Hameršak,
eden najbolj uspešnih TikTokerjev v Sloveniji

Tilen Hameršak je eden najbolj uspešnih TikTokerjev v Sloveniji, saj ima že preko 115 tisoč sledilcev. Če je njemu uspelo zaslužiti in prodati več s TikTok lahko tudi vam. Svojo osebno strategijo uspeha na TikTok deli Tilen ekskluzivno le za udeležence webinarja, ki je potekal v torek.

Nekaj rezultatov Tilena Hameršaka na TikToku v Sloveniji:

Primer konkretnih zaslužkov na TikToku od Tilena za le nekaj minut dela:

O gostitelju Webinarja:

Žan Nekrep, mag. posl. ved

je magister poslovnih ved, ki velja za enega najbolj priznanih strokovnjakov v Sloveniji za zaslužek. Je avtor več knjig, za sabo ima 100 projektov in petnajst let konkretnih izkušenj v poslu iz različnih panog. Njegova predavanja preko spleta je poslušalo vsaj 50 tisoč Slovencev. Na njegovo povabilo so v Slovenijo prišli svetovno znani strokovnjaki prvič in zadnjič: Grant Leboff, Manny Fernandez, Vin Clancy, Azriel Ratz itd. Je tudi eden najbolj uspešnih v Sloveniji pri Facebook in Googlu oglaševanju. Prodaja izdelke tudi na največji spletni trgovini na svetu na Amazonu v ZDA in Kanadi. Nekaj časa je bil tudi največji oglaševalec v Sloveniji na YouTubu. Ima več podjetij v Sloveniji in tujini. V Sloveniji je tudi prodal eno izmed najbolj uspešnih blagovnih znamk.

0 +
LET IZKUŠENJ
0 +
PROJEKTOV

KOT VIDENO NA:

V paketu zaslužek in večjo prodajo s TikTok od A do Ž boste dobili veliko enostavnih in hitrih navodil za spletni zaslužek in večjo prodajo na internetu, ki delujejo na spletu v tem trenutku od trenutno enega najbolj uspešnih Slovencev na tem področju.

Del vsebine, ki jo dobite v tem tečaju, ki je na voljo le za udeležence torkovega webinarja:

Kaj se boste naučili v posebnem paketu za za zaslužek in večjo prodajo na internetu s pomočjo TikTok tudi, če imate malo časa (vsaj 1 uro na teden) ali denarja?

S TikTokom lahko pridete do zaslužka ali večje prodaje, če veste kar morate početi brez, da bi TikToku karkoli plačali (kar je velika prednost napram Facebooku ali Google, kjer veliko Slovencev plačuje za reklamo).

Razkrita formula kako priti do zaslužka ali večje prodaje na TikToku od A do Ž osebno od enega najbolj uspešnih Slovencev v tem trenutku na tem omrežju tudi za popolne laike in to s povsem enostavnimi kratkimi video posnetki, ki vam vzamejo malo časa.

Kako narediti enostavni video in ga objaviti na TikToku, ki postane viralen ter z njim doseči veliko komentarjev, delitev kar vam bo takoj povečalo prodajo za vaš posel ali zaslužek.

Kako služiti tudi, ko spite (strategija katero večina ne pozna in prinaša dobre prihodke na TikToku z enostavnimi video posnetki z malo dela).

In še veliko več…

Izkoristite priložnost in zaslužite ali prodajte več na spletu hitro s TikTok.

Nekatere strategije za zaslužek in večjo prodajo s TikTok, ki so predstavljene v vsebini niso bile še nikoli omenjene v Sloveniji in jih je Tilen Hameršak izvedel v praksi in so mu prinesle več kot 115 tisoč sledilcev na TikTok.

Garancija na vaše zadovoljstvo!

Če s paketom TikTok v roku 30 dni od nakupa ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Namenjen je vsem, ki bi radi zaslužili ali prodali več preko spleta s pomočjo TikTok, ki je trenutno najhitreje rastočo družbeno omrežje in ima izjemen potencial. V paketu boste dobili konkretna navodila za spletni zaslužek in večjo spletno prodajo na konkretnih primerih iz Slovenije v slovenščini od enega najbolj uspešnih na tem področju pri nas. Ta paket je na voljo le na naši spletni strani v Sloveniji in ekskluzivno le za udeležence webinarja omejen čas. Avtor tega paketa govori vse iz prakse.

Vsebino je Tilen Hamerščak pripravil tako, da lahko že v nekaj dneh, ko začnete uporabljati ta paket zaslužite.

Vsebina je namenjena tako popolnim začetnikom, kot tistim, ki že veliko služijo na tem omrežju. Če si želite povečati vaš zaslužek ali prodati več preko spleta in pridobiti konkretna navodila od osebe iz Slovenije, ki ima dejanske rezultate v tem trenutku potem je ta paket za zaslužek in večjo spletno prodajo s TikToki pravi za vas.

Lahko se vsega naučite sami. Avtor je zato potreboval več let svojega življenja in naredil veliko napak, testiral veliko različnih strategij itd. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar. Kot rečeno gre za strategijo, ki je Tilenu Hamerčaku prinesla več kot 115 tisoč sledilcev na TikTok in jo lahko takoj izkoristi za zaslužek ali večjo prodajo. Če je uspelo njemu lahko tudi vam.
Verjamemo, da se vam bo paket za zaslužek ali večjo prodajo na TikTok zdel fenomenalen, saj temelji na strategiji, ki je Tilenu Hamerščaku prinesla uspeh na TikTok  in je na voljo ekskluzivno le za udeležence webinarja. Ker v znanje in izkušnje Tilena Hamerščaka toliko zaupamo, vam v primeru, da vam njegov paket ne bo všeč v roku 30. dni od nakupa, vrnemo denar brez vprašanj.
Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.
Scroll to Top