Le za udeležence torkovega webinarja: 

Zaslužite ali prodajte več na spletu z eno najbolj obiskanih spletnih strani na svetu! 

Od trenutno ene najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju!

Za udeležbo na tem tečaju ne potrebujete nobenega predhodnega znanja.

Namenjeno tudi za popolne začetnike, ki bi radi enostavno zaslužili preko spleta. 

Z našim preverjenim sistemom lahko vsakdo poveča zaslužek ali prodajo s pomočjo Etsy-ja in z malo časa
(rabite le 1 uro na dan)!

Komu je namenjen paket za spletni zaslužek/uspeh/večjo prodajo z Etsy-jem?

Vsem posameznikom ali podjetjem, ki bi radi zaslužili ali prodali več z eno najbolj obiskanih spletnih strani na svetu. Gre za preverjeno strategijo spletnega zaslužka, ki jo uporablja Kaja Primc, ki je ena najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju!

Pridobili boste vse informacije od A do Ž za zaslužek ali večjo prodajo z Etsy-jem.

 

(Vsebuje konkretno vsebino, ki deluje za vaš večji zaslužek in prodajo na eni najbolj obiskanih spletnih straneh na svetu!)

Zakaj bi tudi Vi morali čim prej začeti uporabljati sistem za spletni zaslužek in večjo prodajo z Etsy-jem? 

N

Z Etsy-jem lahko zaslužite in povečate prodajo tudi, če imate malo časa (le 1 uro na dan).

N

Potencialni zaslužki so lahko tudi več kot 100x začetne investicije.

N

Vse lahko enostavno urejate kar preko mobilnega telefona.

N

Od popolnega začetnika do dobrega spletnega zaslužkarja lahko pridete hitro (povprečno že v nekaj dneh, če sledite nekomu, ki to že uspešno počne).

N

Začnete lahko z minimalnim denarnim vložkom (Kaja je začela z 200 evri in naredila preko 100.000 evrov prodaje!).

Celotni sistem za zaslužek in večjo prodajo na Etsy-ju je s konkretnimi navodili pripravila Kaja Primc, ki je trenutno ena najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju. Kaja je prodala za več kot 100.000 evrov preko Etsy-ja iz Slovenije in to z malo časa (pod 2 urama na teden) ter z minimalno začetno investicijo, ki je znašala 200 evrov. Ekskluzivno je video tečaj na voljo za Slovenijo le na tej spletni strani in to samo za omejen čas ter udeležence webinarja. 

 

"

O avtorici sistema za zaslužek in večjo prodajo z Etsy-jem (ekskluzivno le na naši spletni strani v Sloveniji):

Kaja Primc

je ena najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju. Prodala je že za več kot 100.000 evrov izdelkov preko te svetovno znane spletne strani. Če je njej uspelo zaslužiti z Etsy-jem, lahko tudi vam. Svojo osebno strategijo uspeha Kaja ekskluzivno deli le za udeležence webinarja.

Nekaj rezultatov Kaje Primc na Etsy-ju v Sloveniji:

O gostitelju Webinarja:

Žan Nekrep, mag. poslovnih ved

je magister poslovnih ved, ki velja za enega najbolj priznanih strokovnjakov v Sloveniji za spletni zaslužek. Je avtor več knjig, za sabo ima 100 projektov in petnajst let konkretnih izkušenj v poslu iz različnih panog. Njegova predavanja preko spleta je poslušalo vsaj 50 tisoč Slovencev. Na njegovo povabilo so v Slovenijo prišli svetovno znani strokovnjaki prvič in zadnjič: Grant Leboff, Manny Fernandez, Vin Clancy, Azriel Ratz itd. Je tudi eden najbolj uspešnih v Sloveniji pri Facebook in Googlu oglaševanju. Prodaja izdelke tudi na največji spletni trgovini na svetu na Amazonu v ZDA in Kanadi. Ima več podjetij v Sloveniji in tujini. V Sloveniji je tudi prodal eno izmed najbolj uspešnih blagovnih znamk.

LET IZKUŠENJ

PROJEKTOV

V paketu za spletni zaslužek in večjo prodajo z Etsy-jem od A do Ž boste dobili veliko enostavnih in hitrih navodil za spletni zaslužek in večjo prodajo na internetu, ki delujejo na spletu v tem trenutku, od trenutno ene najbolj uspešnih Slovenk na tem področju.

Del vsebine, ki jo dobite v tem tečaju, je na voljo le za udeležence torkovega webinarja:

Kaj se boste naučili v posebnem paketu za spletni zaslužek in večjo prodajo na internetu s pomočjo Etsy-ja tudi, če imate malo časa (le 1 uro na dan) in/ali malo denarja?

Z Etsy-jem lahko vsak pride do enostavnega spletnega zaslužka ali večje prodaje in to z malo časa (rabite le 1 uro časa na dan) in z malo denarja (Kaja je naredila iz začetnih 200 evrov več kot 100.000 evrov zaslužka!)

Kako Zaslužiti na Etsy-ju enostavno z digitalnimi izdelki (enostavna strategija za katero večina Slovencev sploh ne ve, da obstaja!). 

Ne rabite imeti nobenega naprednega znanja, saj gre za enostavne tehnike, celotni tečaj pa je prilagojen za popolne začetnike. Prav tako nudimo celovito podporo s pomočjo ene najbolj uspešnih Slovenk ta hip na Etsy-ju. 

 

$

Kako napisati tekste na Etsy-ju, da bodo prodajali vaše izdelke medtem ko spite (strategija, ki deluje za naslove, opise in tudi ključne besede)?

$

Kako priti do pravega izdelka za prodajo na Etsy-ju s katerim boste hitro in enostavno Zaslužili preko Spleta, ne glede na to, kaj sedaj počnete ali prodajate (strategija, ki je Kaji Primc prinesla zaslužek večji od 100.000 evrov in jo ekskluzivno predstavlja le za kupce tega tečaja)? 

$

Za začetnike: izrazi in fraze, ki jih morate poznati za uspeh na Etsy-ju, da lahko z njimi dobro zaslužite ali prodate več.

$

Razkrita formula, kako priti do zaslužka ali večje prodaje na Etsy-ju od A do Ž od ene najbolj uspešnih Slovenk v tem trenutku, tudi za popolne laike in to s povsem enostavnimi kratkimi video posnetki, ki vam vzamejo zelo malo časa. 

$

Kako uporabiti Pinterest in Instagram, da na Etsy-ju prodate več?

$

Na kakšen način izkoristiti print-on-demand (nekdo drug za vas natisne izdelke in odpošlje) za pasivni zaslužek in prodajo preko Etsy-ja?

$

Enostavni triki s katerimi kupce, ki na Etsy-ju iščejo izdelek, prepričate, da kupijo vaš izdelek. 

$

Kako izdelati brezplačno trgovino na Etsy-ju, da boste hitro začeli prodajati in služiti preko spleta? (O teh tehnikah je ena najbolj uspešnih slovenk Kaja Primc spregovorila prvič!)

$

Razloženo poslovanje Etsy-ja v okviru slovenske zakonodaje (enostavneje, kot ste mislili). 

$

Kaj točno početi na Etsy-ju, da boste hitro prišli do zaslužka preko interneta? (Prikazani tudi vsi osnovni koraki za začetnike.)

$

Kako hitro začeti služiti na Etsy-ju, da pridete do svojega prvega večjega zaslužka ter večje prodaje tudi, če prej nikoli niste prodajali na Etsy-ju, ali ste profesionalni prodajalec?

$

Kako izkoristiti trenutne trende na Etsy-ju za enostavni spletni zaslužek ali večjo prodajo (strategija, ki jo redki poznajo in uporabljajo)?

$

Osebni sistem, ki preverjeno deluje, od ene najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju ta hip. 

$

Prilagojeno za začetnike (kako točno začeti služiti na Etsy-ju) kot tudi profesionalne prodajalce, da pridete čim prej do zaslužka in večje prodaje. Prikazane so jasne strategije, ki prinašajo dobiček.

$

Vsi skriti nasveti največjih profesionalnih prodajalcev na Etsy-ju (izbira pravega produkta, postavitev Etsy trgovine za doseganje čim večjega dobička, zapis naslova, izbira oznak (tags), optimizacija za iskalnike, triki za pridobivanje kupcev, kako oglaševati svojo trgovino na Etsy-ju, itd.) 

$

Točno pojasnjena formula zaslužka na Etsy-ju verjetno prvič in zadnjič v Sloveniji tudi za največje laike (direktno od ene najbolj uspešnih Slovenk v tem trenutku), kar lahko takoj izkoristite zase ali za svoj posel. 

$

Kako priti do svojih prvih 10.000 ali 100.000 evrov prihodkov na Etsy-ju s konkretnimi idejami (od Slovenke, ki je začela le z 200 evri in zaslužila 100.000 evrov na tej platformi)?

$

Kopirate lahko točni sistem, ki deluje v tem trenutku na Etsy-ju (vključeni primeri in orodja, ki jih lahko uporabite, da z malo dela zaslužite ali prodate več na Etsy-ju). 

$

Kako najti zmagovalen izdelek za prodajo na Etsy-ju, ki vam prinese dober spletni Zaslužek (kriteriji, ki jih uporablja ena najbolj uspešnih Slovenk)?

$

Preverjeni način zaslužka ali večje prodaje s pomočjo Etsy-ja, ki delujejo za vsakega, ne glede na vaše izkušnje (sistem lahko kopirate v tem trenutku!).

$

Na kaj morate biti pozorni pred začetkom služenja na Etsy-ju, da boste dosegali vsaj 4x boljše rezultate in večji zaslužek kot ostali, ki to počnejo (konkretni primeri in nasveti od ene najbolj uspešnih Slovenk ta hip)?

$

Najboljša orodja in aplikacije, ki vam takoj pomagajo do prvega večjega spletnega zaslužka ali večje prodaje na Etsy-ju (za večino sploh še niste slišali!).

$

Konkretna strategija, da pridete do svojega prvega večjega zaslužka na Etsy-ju, ekskluzivno le za ta tečaj od ene najbolj uspešnih Slovenk na Etsy-ju (na podlagi tega lahko tudi več zaslužite ali hitro prodate vaše izdelke, ki jih že prodajate.)

$

Kako izkoristiti Etsy, če imate svoje podjetje in bi radi prodali še več svojih izdelkov ali storitev, in to hitro ter enostavno? (Žal večina slovenskih podjetnikov ne izkorišča, kar trenutno Etsy omogoča, in to z malo dela in truda, če le veste kaj morate početi). 

$

Pojasnjeno delovanje Etsy algoritma tudi za največje laike (to lahko takoj izkoristite za rast na tej platformi). 

$

Kako točno priti do prvega večjega zaslužka na Etsy-ju (prikazani tudi slabi primeri na osnovi katerih boste takoj videli, česa ne smete početi)?

$

Kaj počnejo v tem trenutku najboljši na svetu na Etsy-ju in kako jih kopirati, da boste tudi vi čim več zaslužili preko spleta?

$

Kako služiti medtem ko spite (strategija, katero večina ne pozna in prinaša dobre prihodke na Etsy-ju z enostavnimi metodami in z malo dela)?

$

Kakšni so prvi koraki za čim hitrejši zaslužek in večjo prodajo z namigi, ki bodo omogočili, da boste takoj pred ostalimi, ki želijo zaslužiti ali prodati več na Etsy-ju?

$

Kaj ne deluje na Etsy-ju in kako to uporabiti sebi v prid ter še več zaslužiti ali prodati?

$

Enostavni načini, da pridete hitreje do uspeha s pomočjo Etsy-ja (mogoče celo svojega prvega večjega spletnega zaslužka ali dobre spletne prodaje vaših izdelkov ali storitev). 

$

Kaj točno morate početi (od A do Ž), da boste Etsy, ki je trenutno ena najbolj obiskanih spletnih strani na svetu, izkoristili za vaš zaslužek ali večjo prodajo?

$

Kakšne brezplačne strategije uporabiti na Etsy-ju, da boste z njim prodali več?

$

Metode, ki delujejo v praksi na Etsy-ju, o katerih ne učijo na nobeni slovenski šoli ali v tečaju. 

$

Prikazani konkretni postopki in navodila za popolne začetnike, ki želijo Etsy izkoristiti za svoj uspeh.

$

Uporaba prezrtih možnosti za takojšnje povečanje spletnega zaslužka preko Etsy-ja (prepričani smo, da o tem še nikoli niste slišali!).

$

Celotna razlaga vseh korakov za začetnike, ki bi radi na spletu zaslužili. 

In še veliko več…

Kaj pravijo drugi člani

Izkoristite priložnost in zaslužite ali prodajte več na spletu z Etsy-jem.

Nekatere strategije za spletni zaslužek in večjo prodajo z Etsy-jem, ki so predstavljene v vsebini, niso bile še nikoli omenjene v Sloveniji! Kaja Primc jih je izvedla v praksi in so ji prinesle več kot 100.000 evrov prodaje, z malo časa in vloženega denarja.

  • Video tečaj v slovenskem jeziku (3 ure) od A DO Ž za Zaslužek na Etsy-ju – (297€)

  • Priročnik o Zaslužku na Etsy-ju od ene najbolj uspešnih Slovenk (175+ strani) – (197€)

  • Dodatna podpora, da pridete do Zaslužka na Etsy-ju – osebno Kaja – (197€)

  • Posodobitve celotne vsebine – (197€)

  • Bonusi: dodatni video posnetki, konkretni primeri, itd.- (vrednost vsaj 197€)

Skupaj vrednost: 1.085€

Za vas le 297€ z ddv do četrtka!

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s paketom za spletni zaslužek ali večjo prodajo z Etsy v roku 30 dni od nakupa ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je paket za spletni zaslužek ali večjo prodajo z Etsy-jem namenjen?
Namenjen je vsem, ki bi radi zaslužili ali prodali več preko spleta s pomočjo Etsy-ja, ki je ena najbolj obiskanih spletnih strani na svetu in ima izjemen potencial. V paketu boste dobili konkretna navodila za spletni zaslužek in večjo spletno prodajo na konkretnih primerih iz Slovenije v slovenščini od ene najbolj uspešnih Slovenk na tem področju pri nas. Ta paket je na voljo le na naši spletni strani in ekskluzivno le za udeležence webinarja omejen čas. Avtorica tega paketa govori vse iz prakse. 
V kakšnem času lahko na Etsy-ju zaslužim ali prodam več?
Vsebino je Kaja Primc pripravila tako, da lahko že v nekaj dneh, ko začnete uporabljati ta paket, zaslužite preko spleta. 
Je vsebina namenjena tudi tistim, ki že služijo na Etsy-ju?
Vsebina je namenjena tako popolnim začetnikom, kot tistim, ki že veliko služijo na tem spletnem mestu. Če si želite povečati vaš zaslužek in pridobiti konkretna navodila od osebe iz Slovenije, ki ima dejanske rezultate v tem trenutku, potem je ta paket za zaslužek in večjo spletno prodajo z Etsy-jem pravi za vas. 
Ali res potrebujem paket za zaslužek ali večjo prodajo z Etsy-jem ali se lahko naučim vsega sam?

Lahko se vsega naučite sami. Avtorica je zato potrebovala več let svojega življenja in naredila veliko napak, testirala veliko različnih strategij itd. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar. Kot rečeno, gre za strategijo, ki je Kaji Primc prinesla več kot 100.000 evrov in to iz 200 evrov začetne investicije, in jo lahko takoj izkoristite za zaslužek ali večjo prodajo. Če je uspelo njej, lahko tudi vam. 

 

Kaj če s paketom za spletni zaslužek ali večjo prodajo na spletu z Etsy-jem ne bom zadovoljen/a?

Verjamemo, da se vam bo paket za spletni zaslužek ali večjo prodajo na Etsy-ju zdel fenomenalen, saj temelji na strategiji, ki je Kaji Primc prinesla uspeh na Etsy-ju, in je na voljo ekskluzivno le za udeležence webinarja. Ker v znanje in izkušnje Kaje Primc toliko zaupamo, vam v primeru, da vam njen paket ne bo všeč, v roku 30 dni od nakupa vrnemo denar brez vprašanj.

 

Komu je paket za spletni zaslužek ali večjo prodajo z Etsy-jem namenjen?
Namenjen je vsem, ki bi radi zaslužili ali prodali več preko spleta s pomočjo Etsy-ja, ki je ena najbolj obiskanih spletnih strani na svetu in ima izjemen potencial. V paketu boste dobili konkretna navodila za spletni zaslužek in večjo spletno prodajo na konkretnih primerih iz Slovenije v slovenščini od ene najbolj uspešnih Slovenk na tem področju pri nas. Ta paket je na voljo le na naši spletni strani in ekskluzivno le za udeležence webinarja omejen čas. Avtorica tega paketa govori vse iz prakse. 

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248