Kolikokrat pomislite: »Kako lepo bi bilo, če bi vedeli, kako brez velikega denarja za marketing hitro in enostavno na spletu prodati več, zaslužiti več? Saj vendar ponujamo odlične izdelke in storitve…«

Videno na:

Za udeležbo na tečaju ne potrebujete nobenega predhodnega znanja.
S pravimi tehnikami lahko vsakdo poveča prodajo in dobiček preko spleta s svojimi izdelki ali storitvami!

Komu je namenjen paket 117 taktik
(več kot 200 strani, 117 video posnetkov z 16 urami video vsebin)?

Vsem malim podjetjem v Sloveniji, ki imajo malo denarja za marketing
ter želijo hitro in enostavno povečati prodajo preko spleta. 

Žan Nekrep, mag. posl. ved je ustanovitelj več podjetij v Sloveniji in tujini.

Organizira največje poslovne dogodke pri nas s strokovnjaki iz digitalnega marketinga, ki prihajajo iz celega sveta.

V letu 2019 je prodal uspešne blagovne znamke Kužek & Mucek, ki samo v Sloveniji na Facebooku dosežeta 70 tisoč ljudi.

Je tudi uspešni Amazon prodajalec v ZDA in vse ustvarja iz Slovenije. 

Za sabo imam več 100+ projektov, 15 let izkušenj v poslu in stranke, ki jim svetuje za več različnih držav.

V paketu 117 taktik boste dobili veliko enostavnih in hitrih taktik za povečanje prodaje in dobička preko spleta. Oglejte si le del vsebine, ki vas čaka:

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10


Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja. Tudi jaz sem z zanimanjem prebral njegovo knjigo s prodajno marketinškimi taktikami.

Mag. Aleš Lisac

podjetnik od leta 1989, je vodil podjetja v petih državah in s svojimi predavanji, delavnicami, knjigami, blogom vplival na več kot 165.000 podjetnikov v Sloveniji in tujini.

“Žana že nekaj časa spremljam in je poln kreativnih idej. Vedno najde ideje, kako stvari narediti ceneje. “

Tanja Ciglarič

marketinška strokovnjakinja, predavateljica in podjetnica

Mnenje mednarodno uspešnega podjetnika Tomaža Rosiča iz Slovenije o Žanu Nekrepu:

Izkoristite priložnost in prodajte hitro in enostavno preko spleta.

Nekatere taktike, ki so predstavljene v vsebini niso napisane nikjer drugje na svetu in sem jih osebno izvedel od najboljših svetovnih strokovnjakov.

 

 • Prvi slovenski priročnik s katerim boste lahko hitro in enostavno povečali prodajo preko spleta na 165 straneh s povezavami in slikovnimi prikazi, ki sem jih v praksi testiral deset let na 100+ projektih vključno s tiskano knjigo na vaš naslov (VREDNOST 297€)

   

 • Prvi slovenski video tečaj – 117 video posnetkov s konkretnimi navodili in prikazi ter razlagami kako povečati prodajo in dobiček na spletu. (VREDNOST 497€)

   

 • 1 ura individualnega svetovanja za vas v živo ali preko Skypa z Žanom (VREDNOST 190€)

   

 • Doživljenjske posodobitve celotne vsebine preko spletnega dostopa (VREDNOST 497€)

   

 • BONUS 1: Video posnetek celotne Facebook konference, kjer je prvič v Sloveniji gostoval kralj Facebook oglasov Azriel Ratz (skupno 6 ur video vsebine) (VREDNOST 97€)
 • BONUS 2: Video posnetek celotne Google konference, kjer je predaval Slovenec, ki je prodal 100 mio€ z Google oglasi (skupno 6 ur video vsebine) (VREDNOST 97€)
 • BONUS 3: Video posnetek celotne YouTube konference, kjer se je prvič na večjem javnem predavanju v Sloveniji predstavil najbolj uspešni YouTuber, ki živi v Sloveniji z več milijardami ogledov (skupno 6 ur video vsebine) (VREDNOST 97€)
 • BONUS 4: Prikaz postopkov (skupno dodatnih 19 strani) (VREDNOST 47€)
 • BONUS 5: 208 povezav do orodij in programov, ki jih v tem trenutku uporabljajo najhitreje rastoča podjetja na svetu in s katerimi boste lažje in hitreje povečali prodajo in dobiček na vaši spletni strani in socialnih omrežjih (VREDNOST 47€)

Skupaj vrednost: 1,481€

197€ z ddv do sobote!

Vaš skupni prihranek = 1.284€

Pridobite dostop do vseh ugodnosti paketa za večjo prodajo na spletu

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če z paketom 117 taktik v roku 30 dni od nakupa ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je paket 117 taktik namenjen?

Namenjen je malim podjetnikom v Sloveniji, ki nimajo veliko denarja za marketing in bi radi hitro in enostavno povečali prodajo ali zaslužek preko spleta. Gre za spoznanje avtorja, ki ga je spoznal pri 100+ projektih v zadnjih 15+ letih posla.

V kakšnem času lahko povečam prodajo ali zaslužek preko spleta?

Vsebino smo pripravili tako, da lahko že isti dan povečate prodajo ali dobiček na spletu. Vse kar rabite je prave taktike in strategije ter nekaj časa, da to izvedete. 

Je vsebina namenjena tudi večjim podjetjem?

Vsebina je žal namenjena malim podjetjem v Sloveniji, ki nimajo veliko denarja za marketing. Cilj vsebine je hitro in enostavno prodati več preko spleta. 

Ali res potrebujem paket 117 taktik in se lahko naučim vsega sam?

Lahko se vsega naučite sami. Avtor je zato potreboval petnajst let svojega življenja, samo v zadnjih treh letih investiral 50 tisoč evrov v Facebook oglaševanje, svetoval je globalnim podjetjem in naredil veliko napak, testiral veliko različnih strategij itd. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar.

Kaj če s paketom 117 taktik ne bom zadovoljen/a?

Verjamemo, da se vam bo naš paket 117 taktik zdel fenomenalen, saj smo ga pripravljali več let. Ker v svoje znanje in izkušnje toliko zaupamo, vam v primeru, da vam paket 117 taktik ne bo všeč v roku 30. dni od nakupa, vrnemo denar brez vprašanj.

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.