»Če bi vedeli, kako z Facebook oglasi Hitro in Enostavno na spletu prodati več, zaslužiti več bi jih verjetno večkrat uporabili…«

Časnik Finance je v tiskani izdaji že leta 2010 napisal, da avtor omogoča najcenejše oglaševanje na Facebooku v Sloveniji:

Za udeležbo na tečaju ne potrebujete nobenega predhodnega znanja.
Namenjeno za popolne začetnike in profesionalne Facebook oglaševalce.

S pravim Facebook oglaševanjem lahko vsakdo poveča prodajo in dobiček preko spleta s svojimi izdelki ali storitvami!

Komu je namenjen paket Facebook oglasov

(več kot 220 strani, 53 video posnetkov z več kot 9 urami video vsebin)?

Vsem posameznikom, malim in srednjim podjetjem v Sloveniji, ki bi radi izkoristili Facebook oglaševanje za več zaslužka ali prodaje.

Po mednarodni raziskavi MOZ je to še vedno eno najcenejših oglaševanj na svetu.

Žan Nekrep, mag. posl. ved je ustanovitelj več podjetij v Sloveniji in tujini. Že leta 2010 je časnik Finance za njega napisal, da ponuja najnižjo ceno za oglaševanje na Facebooku.

V Slovenijo je prvič leta 2019 pripeljal tudi kralja Facebook oglasov Azriela Ratza, ki upravlja kampanje po celem svetu. Istega leta je tudi prodal uspešne blagovne znamke Kužek & Mucek, ki samo v Sloveniji na Facebooku dosežeta 70 tisoč ljudi.

Za sabo imam več 100+ projektov, 15 let izkušenj v poslu in stranke, ki jim svetuje za več različnih držav.

V paketu Facebook oglaševanja boste dobili veliko enostavnih in hitrih navodil za povečanje prodaje in dobička preko Facebook oglasov.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10


Kaj se boste naučili v posebnem paketu za Facebook oglaševanje, ki prinaša zaslužek in prodajo?

 • Moj osebni sistem oglaševanja na Facebooku v Sloveniji, ki mi že več, kot deset let konstantno prinaša 1,5 do 20x večji donos na Facebook oglase
 • Konkretna razlaga kako Facebook ve koliko vam bo računal in kaj uporabniki prvo opazijo pri vašem Facebook oglasu (lahko takoj uporabite sebi v prid)
 • Opisani vsi koraki za začetnike pri Facebook oglaševanju in tiste, ki že več let oglašujejo na Facebooku (avtor je napisal vse kar ve o Facebook oglasih in se je naučil s svojim časom in denarjem v zadnjih desetih letih in pokazal to na svojih in drugih primerih)
 • Točen postopek od A do Ž priprave oglasa na Facebooku, ki bo prinašal prodajo zaslužek ne glede na vaš izdelek ali storitev tudi, ko boste vi spali
 • Najboljša orodja na svetu za katera niste niti vedeli, da obstajajo in s pomočjo katerih boste od vsakega evra investiranega v Facebook oglase pridobili vsaj 3x več!
 • Kako napisati dober naslov, primary tekst (nad fotografijo) in kakšne fotografije in video posnetki delujejo pri Facebook oglasih
 • Enostavne taktike, ki takoj delujejo za izboljšanje Facebook oglasov npr. kako uporabiti vpogled v ciljno skupino (audience insight) s katero je avtor postavil eno najbolj uspešnih Facebook strani v Sloveniji!
 • Kako v danem trenutku brezplačno ugotoviti kaj oglašuje katerikoli drugi oglaševalci v Sloveniji ali na svetu na Facebooku in to uporabiti sebi v prid
 • Strategije in taktike za Facebook oglaševanje, ki bodo takoj izboljšale vaše oglaševanje na Facebooku!
 • Opisan postopek pisanja pravega Facebook oglasa na primerih
 • Kako uporabiti video posnetke za oglaševanje na Facebooku (ena najboljših metod, ki jo Žan Nekrep uspešno uporablja in je z njo zaslužil več kot 100 tisoč evrov!)
 • Kje dobiti že narejene Facebook oglase (predloge oz. template), ki jih v nekaj minutah lahko prilagodite in uporabite sebi v prid za takojšnje povečanje prodaje in zaslužka!
 • Metode, ki delujejo v praksi za Facebook oglaševanje in za njih še sploh niste slišali (eno od njih je Žanu Nekrepu osebno omenil kralj Facebook oglasov Azriel Ratz, ki je prvič in verjetno zadnjič prišel v Slovenijo)
 • Kaj se resnično sploh splača oglaševati na Facebooku, da imate od tega najboljši rezultat
 • Kako uporabiti vaše emaile, da z njimi takoj izboljšate vaše Facebook oglase
 • Napisani koraki in video posnetki, prikazani postopki in navodila za začetnike in napredne oglaševalce, ki želijo Facebook izkoristiti v svojo korist
 • Razlaga vseh najbolj pomembnih pojmov in izrazov s katerimi se boste srečali in s ciljem, da boste Facebooku plačali manj za boljši rezultat
 • Kako pritegniti pozornost v Facebook oglasih, da boste od njih dobili čim več prodaj vašega izdelka ali storitve
 • Kaj morate vedeti glede pravilnika oglaševanja na Facebooku ter kako narediti, če je oglas zavrnjen ali celo ukinjen Facebook oglaševalski račun
 • Uporaba prezrtih možnosti za takojšnje povečanje rezultatov npr. ciljne skupine po meri (custom audiences) ali podobne ciljne skupine (lookalike audiences)
 • Primeri povsem enostavnih spletnih strani, ki jih lahko hitro naredite in z njimi takoj izboljšate Facebook oglaševanje (ena od teh spletnih strani je avtorju s pomočjo Facebook oglasov omogočala pridobiti 20 tisoč emailov, ki letno zapravijo več kot 83 tisoč evrov)
 • Način uporabe diagnostike ustreznosti oglasov (ad relevance diagnostics), ki vam pomaga razumeti kako uspešni so vaši Facebook oglasi v primerjavi z drugimi oglasi, ki tekmujejo za isto ciljno publiko
 • Kako uporabiti avtomatska orodja, da delajo za vas in takoj izboljšajo vaše Facebook oglaševanje ne glede na to kaj ponujate
 • Celotna razlaga vseh pomembnih pojmov s katerimi se srečate pri Facebook oglaševanju (razlaga ciljev trženja, izbira ciljne skupine, podrobnega ciljanja, umestitev oziroma kje lahko vse oglašujete, a/b testiranje itd.)
 • Prikaz metode oglaševanja na Facebooku, ki omogoča takojšnje rezultate brez spletne strani in je avtorju omogočil visoke donose z Facebook oglasi
 • Konkretne besede, ki delujejo in jih lahko takoj uporabite pri Facebook oglasih
 • Kako uporabiti remarketing (ponovno trženje), kot to počnejo najboljši profesionalci na Facebooku
 • Razlaga vseh naprednih metod (Dynamic creative, Dynamic ads, CBO itd.)
 • Uporaba poročil (reports), ki omogočajo napredne informacije za boljše odločanje glede Facebook oglasov

In še veliko več…

Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja. Tudi jaz sem z zanimanjem prebral njegovo knjigo s prodajno marketinškimi taktikami.

Mag. Aleš Lisac

podjetnik od leta 1989, je vodil podjetja v petih državah in s svojimi predavanji, delavnicami, knjigami, blogom vplival na več kot 165.000 podjetnikov v Sloveniji in tujini.

“Žana že nekaj časa spremljam in je poln kreativnih idej. Vedno najde ideje, kako stvari narediti ceneje. “

Tanja Ciglarič

marketinška strokovnjakinja, predavateljica in podjetnica

Javno mnenje verjetno enega najboljših strokovnjakov za Facebook oglase na svetu Azriela Ratza o mojih izdelkih:

Primer investicije v oglaševanje na Facebooku v Sloveniji enega od mojih lastnih računov za dvanajst mesecev (sept.2019 – sept.2020):

Primer treh mojih najboljših Facebook kampanj (pri prvi sem pridobil 29x večji donos – torej od 500 evrov investicije 14.500 evrov prodaje):

Izkoristite priložnost in prodajte hitro in enostavno preko Facebook oglasov.

Nekatere taktike, ki so predstavljene v vsebini niso napisane nikjer drugje na svetu in sem jih osebno izvedel od najboljših svetovnih strokovnjakov Facebook oglaševanja.

 

 • Verjetno najbolj obsežen priročnik o Facebook oglaševanju v celotni zgodovini Slovenije s katerim boste lahko hitro in enostavno povečali zaslužek ali prodajo preko Facebook oglasov v praksi ne glede na vaš izdelek ali storitev tudi, če ne nimate veliko denarja za marketing s povezavami in slikovnimi prikazi, ki sem jih v praksi testiral več kot 11 let na 100+ projektih (228 strani oz. 300+ strani z bonusi) (VREDNOST 297€)
 • Prikaz dejanske uporabe Facebook oglaševanja v video tečaju prikazov vseh postopkov s konkretnimi navodili in prikazi ter razlagami, kjer prikažem kako hitro in enostavno povečati prodajo in dobiček s pomočjo Facebook oglasov na svojih primerih in primerih najboljših podjetij na svetu
  (53 video posnetkov) (vrednost 297€)
 • 1 ura individualno svetovanje za Facebook oglaševanje v živo ali preko Skypa z Žanom Nekrepom s ciljem, da takoj povečate dobiček ali prodajo preko Facebook oglasov ali dobite odgovor na katerikoli individualno vprašanje o Facebook oglasih (vrednost 190€)
 • Doživljenjske posodobitve celotne vsebine preko spletnega dostopa (VREDNOST 497€)
 • BONUS 1: 100 konkretnih primerov slovenskih in tujih Facebook oglasov, ki jih lahko takoj uporabite in kopirate s komentarji Žana Nekrepa in tri najboljši moji Facebook oglasi vseh časov s katerimi naredil tudi od 23x do 29x donos iz Facebook oglasov (vrednost 97€)
 • BONUS 2: 84 najboljših povezav za bolj profitabilno in lažje delo z Facebook oglasi, ki sem jih izvedel v deset letih oglaševanja na Facebooku (vrednost 47€)
 • BONUS 3: 15. prvih korakov s katerimi lahko hitro in enostavno ustvarite profitabilni Facebook oglas (vrednost 27€)
 • BONUS 4: Mojih osebnih TOP 7 kontaktov, ki mi pomagajo pri Facebook oglasih, da lažje naredim profit. Eden od teh kontaktov ima 100 evrov darila za vas. (Vrednost neprecenljivo!)
 • BONUS 5: Video posnetek celotne konference o Facebook oglaševanju, kjer je prvič v Sloveniji gostoval kralj Facebook oglasov Azriel Ratz (skupno 6 ur video vsebine) (vrednost 97€)

Skupaj vrednost: 1,274€

197€ z ddv do srede!

Vaš skupni prihranek = 1.077€

Pridobite dostop do vseh ugodnosti paketa za večji zaslužek in prodajo preko Facebook oglasov

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s paketom Facebook oglaševanje v roku 30 dni od nakupa ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar brez vprašanj. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je Facebook paket sploh namenjen?

Namenjen je vsem, ki bi radi s pomočjo Facebook oglaševanja več zaslužili ali prodali. Avtor že več, kot deset let aktivno oglašuje na Facebooku tudi sam za svoje projekte. V paketu je tudi predstavil vse svoje najboljše primere in prakse, ki jih je spoznal.

V kakšnem času lahko s pomočjo Facebook oglasov zaslužim ali povečam prodajo?

Vsebino smo pripravili tako, da lahko že isti dan, ko zaženete Facebook oglase povečate prodajo ali dobiček na spletu. Vse kar rabite je pravo ponudbo na spletni strani in dober Facebook oglas.

Je vsebina namenjena tudi večjim podjetjem?

Vsebina je namenjena bolj tistim manjšim podjetjem, ki nimajo veliko denarja za marketing. Ker pa tudi večja podjetja želijo hitro in enostavno prodati preko spleta bo vsebina tudi za njih.

Ali res potrebujem paket Facebooka in se lahko naučim vsega sam?

Lahko se vsega naučite sami. Avtor je zato potreboval deset let svojega življenja, samo v zadnjem letu investiral 50 tisoč evrov v Facebook oglaševanje, svetoval je globalnim podjetjem in naredil veliko napak, testiral veliko različnih strategij itd. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar.

Kaj če s paketom Facebook ne bom zadovoljen/a?

Verjamemo, da se vam bo naš paket Facebooka zdel fenomenalen, saj smo ga pripravljali več let. Ker v svoje znanje in izkušnje toliko zaupamo, vam v primeru, da vam paket ne bo všeč v roku 30. dni od nakupa, vrnemo denar brez vprašanj.

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.